„Марчи & Део“ нe гapaнтиpa изpичнo нaличнocттa нa cтoĸaтa ĸъм мoмeнтa нa пpиĸлючвaнe нa пopъчĸaтa! B cлyчaй нa мeждyвpeмeннo изчepпaнa нaличнocт, щe ce cвъpжeм c Bac cвoeвpeмeннo!
Доставки
Доставките на онлайн магазин marchideo.com се извършват до 5 работни дни от постъпването им, в зависимост от зоната на населеното място (в случай, че поръчаната стока е налична към момента на поръчката). Поръчки, направени през почивни и празнични дни, се обработват в първите работни дни по ред на постъпване. Куриерските фирми, с които можете да получите поръчките си са: Еконт Експрес и Лео Експрес.
Еконт и Лео Експрес
• Поръчки на стойност над 150.00 лв са с безплатна доставка(само за непромоционални артикули)и се изпращат до офис на горепосочените куриерски фирми.
• Ако клиентът държи доставката му да се извърши със СПИДИ, то тогава той поема транспортните разходи!
• Всички цени важат за територията на Република България.
• Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. Ние използваме услугите на куриери за цялата страна.
• Поръчки, заявени след 11.00 часа, се обработват на следващия работен ден.
Начин на плащане и получаване
С наложен платеж - заявената стоката се предава на куриер, след установяване на връзка на наш оператор с клиента за уточнения относно потвърждение и адрес на доставката. По време на телефонния разговор ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. Услугата се извършва от куриерска служба, като сумата по заявените стоки се заплаща на куриера от съответната куриерска служба и се потвърждава с подписването на необходимия документ.
*Важно: запазваме си правото ние да изберем куриер с който да извършим доставката (за което ще бъдете информирани)