Онлайн магазин „Марчи & Део“ дава възможност за връщане на закупеният/те продукт/и в 14 дневен срок от датата на получаване на Вашата поръчка.
Условия на връщане
В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен е отличен търговски вид - оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена, както и всички консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
2. Стоката не трябва да е употребявана, сглабяна, карана.
3. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване, и не е облепвана със стикери.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
5. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.
Процедура за връщане или размяна
1. Пратката задължително трябва да бъде придружена от настоящият формуляр за връщане като се попълнят данните, посочени по долу.
2. В пратката задължително изпратете освен продукта, който връщате и документите за покупка, получени от онлайн магазин marchideo.com.
Възстановяване на сума
Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна в нейната цялост и след преглед на състоянието на върнатите артикули и при наличие на всички съставни части. Възстановяването на сумата става по Банков път в рамките не по-късно от 14 дни, считано от датата, когато е получена при нас. При възстановяване на сума се удържат 2 лв. - банкови такси от сумата за връщане.
ВАЖНО!
• Магазинът не е физически и всякакъв опит за връщане на пратка различен от това да я изпратите с куриерска фирма до посочения адрес ще бъде отказан.
• Разходите по връщането се поемат от клиента.
• Не се приемат пратки изпратени към Онлайн магазин „Марчи & Део“ с наложен платеж!
• Не се приемат пратки върнати с Български пощи!
• Стока чието връщане не може да приемем поради неизпълнение на горепосочените условия, ще бъде върната обратно на клиента за негова сметка.
• Рекламации отнасящи се до механични повреди, възникнали по време на транспорта, ще бъдат разглеждани само въз основа на протокол за рекламации, изготвен в присъствието на куриера.
Изтегли формуляр за връщане на стока тук:
Формуляр